Aparat de muls 1 post si 1 bidon aluminiu model EMT 1+1A25 Mărește

Aparat de muls vaci 1 post si 1 bidon Aluminiu 25 litri model EMT1+1A25

EMT EMT

EMT1+1A25

Nou

Aparatul de muls EMT1+1A25 este alcatuit din 1 post si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Are un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, mulgatoarea este utila pentru mulgerea intre 8 si 10 vaci pe ora.

More details

1 880 lei

tax incl.

b387b2a0e2ad56b5be056c8e60b048d0.png
Cumpara de 419 lei si primesti LIVRARE GRATUITA!

Doar în aria de acoperire FAN COURIER sau URGENT CARGUS

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Materiale de calitate superioara

Aparatele de muls EMT sunt realizate din materiale de calitate superioara cu o durata lunga de viata. Prin productivitatea crescuta si utilizarea facila, masina este solutia ideala atat pentru fermele zootehnice mici cat si pentru fermierii mici si mijlocii.

Protectie impotriva coroziunii

Aparatele de muls mobile EMT sunt prevazute cu tanc de vacuum, capacitatea fiind de 16 litri; acesta este montat pe sasiu (sub pompa de vacuum) si este prevazut cu capac lateral ce permite accesul in interiorul acestuia pentru a fi curatat o data pe luna. Camera de vacuum este protejata impotriva coroziunii, dat fiind faptul ca aceasta este galvanizata.

Gama larga de accesorii si piese de schimb originale

Aparatele de muls EMT au in componenta urmatoarele: cadru metalic, set 2 roti, maner metalic, bidon de colectare, motor electric, tanc de vacuum, regulator de vid, manometru, pulsator, filtru pentru aer, ansamblu colector complet, 4 palete grafit, 2 metri furtun colectare lapte, 2 metri furtun distributie aer.

Proces de mulgere rapid, usor si curat

Un aparat de muls ajuta ca procesul de mulgere sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii, sa fie o activitate usoara, la indemana oricui, iar rezultatele sa fie de calitate. Utilizarea unui aparat de muls prezinta urmatoarele avantaje: efort fizic redus, productivitate mare a muncii si evitarea poluarii laptelui prin contactul cu mainile operatorului si aerul din adapost.

Bidoane de aluminiu rezistente la impact

Pentru fabricarea bidoanelor din dotarea aparatelor de muls se folosesc doar aliaje de aluminiu ETIAL 7. Procesul de anodizare la care sunt supuse bidoanele le ofera o rezistenta mai mare la impact, atat suprafetei acestora cat si deschiderilor. Bidoanele de aluminiu sunt construite de prese hidraulice vertical, in patru etape si devin mai puternice dupa fiecare etapa de modelare a acestora.   

Testate de personal calificat

Aparatele de muls EMT sunt verificate in detaliu de personal calificat in domeniu si livrate catre client ambalate in corelatie cu schema de montaj. Se verifica integritatea aparatului de muls, de la componente, la accesorii si consumabile, se verifica compatibilitatea subansamblelor, gradul de uzura a paletelor de grafit (maxim 5%), pornirea si oprirea aparatului si presiunea de mulgere. Aparatul de muls se livreaza cu certificat de garantie, fisa de verificare si manual de instructiuni in limba romana.

CARACTERISTICI TEHNICE

Utilizarevaci
Productivitate8 - 10 vaci/ora
Numar posturi de mulgere1 post
Numar bidoane1 bidon
Tip material bidonaluminiu
Capacitate bidon25 litri
Volum tanc vacuum16 litri
Tip pompa viduscata
Debit pompa vid170 l / min
Tip pulsatorpneumatic
Raport pulsatii40 - 60
Numar pulsatoare1 pulsator
Tip paletigrafit
Putere motor0.75 kW (1.0 CP)
Frecventa50 Hz
Numar rotatii1420 rpm
Sistem de autospalareNU
Tensiune de alimentare230 V
Lungime640 mm
Latime1380 mm
Inaltime950 mm
Greutate aproximativa58 kg

Reviews

Scrieţi o recenzie

Aparat de muls vaci 1 post si 1 bidon Aluminiu 25 litri model EMT1+1A25

Aparat de muls vaci 1 post si 1 bidon Aluminiu 25 litri model EMT1+1A25

Aparatul de muls EMT1+1A25 este alcatuit din 1 post si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Are un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, mulgatoarea este utila pentru mulgerea intre 8 si 10 vaci pe ora.