Reduceri! tanc de racire emt Mărește

Tanc de racire lapte EMT 200 litri inox, 230 V

EMT EMT

EMT.CTS200-1

Nou

     Tanc de racire EMT, din inox, capacitate 200 litri, cu un diapazon de racire de +4 ÷ 0°, pastreaza calitatile alimentare ale laptelui, lungind faza bactericida cu diapazon maxim de racire de la +10°C pana la -20°C.

More details

11 327 lei

tax incl.

12 312 lei tax incl.

-8%

b387b2a0e2ad56b5be056c8e60b048d0.png
Cumpara de 419 lei si primesti LIVRARE GRATUITA!

Doar în aria de acoperire FAN COURIER sau URGENT CARGUS

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Tanc de racire INOX capacitate 200 litri EMT pastreaza calitatile alimentare ale laptelui, lungind faza bactericida cu diapazon maxim de racire de la +10°C pana la -20°C. 

Tanc de racire EMT - un vas cilindric cu pereti dubli, care formeaza continutul interior si captuseala, intre care este montat un evaporator din teava neteda. Tevile evaporatorului sunt asezate in forma de spirala sub fund si pe peretii din jur, iar pentru pastrarea distantei intre infasurarile separate ale spiralei sunt montate patru console din lemn asezate simetric. Deasupra evaporatorului este asezata izolatia calda iar deasupra ei este montata captuseala.

La capac este montat un umar frant, care este prins de rama purtatoare, unde se gaseste un limitator pentru reglarea masurii de deschidere,  mentinerea in pozitie deschisa a capacului si intreruperea electromotorului la redactor la deschiderea capacului. La capac, de umarul frant, sunt prinsi electromotorul, reductorul, amestecatorul mobil si modulul de conducere care asigura regimul de lucru automat.

Inainte de punerea in functiune, la modulul de conducere se da regimul de lucru. La capac este montata si o sonda pentru captorul termic si termostat.

Corpul de lucru cu care este alimentata instalatia frigorifica e R-404A.

Tancurile de racire a laptelui se regasesc in toate fermele de vaci, bivolite, capre sau oi acolo unde exista un sistem centralizat de colectarea a laptelui.

Tancurile de racire lapte sunt de folos atunci cand trebuie sa se colecteze laptele.

Pentru pastrarea laptelui o perioada mai scurta sau mai lunga de timp pina cand acesta este trimis la procesare, sunt necesare conditii speciale de temperatura, umiditate si igiena.

Imediat dupa ce se extrage laptele cu aparatele de muls, cantitatea rezultata trebuie colectata in tancuri de racire pentru a fi sigur ca laptele nu ajunge sa se altereze si nici sa apara vreo posibilitate de contaminare a acestuia.

Depozitarea laptelui in aceste tancuri de racire reprezinta o modalitate sigura, eficienta si igienica iar laptele va fi pastrat la temperaturi optime.

Tancurile de racire a laptelui Gardelina sunt fabricate la cele mai inalte standarde de performanta avand materiale si componente de calitate superioara, pentru asigurarea functionarii in parametri optimi pe termen lung. 

Cu ajutorul unui racitor de lapte procedeul devine facil si in conformitate cu normele europene pentru ca laptele sa fie pus in vanzare pe piata de profil.

Fiecare tanc de racire este pregatit cu profesionalism pentru a asigura o racire corespunzatoare pentru un lapte conform si de calitate.

CARACTERISTICI TEHNICE

Capacitate200 litri
Tip materialinox
Temperatura de racire+4°C - 0°C
Temperatura de functionare+5°C - +32°C
Putere motor1,2 kW
Frecventa50 Hz
Tensiune de alimentare230 V
Lungime950 mm
Latime1200 mm
Inaltime1000 mm
Greutate aproximativa70 kg

Reviews

Scrieţi o recenzie

Aparat de muls vaci 1 post si 1 bidon Aluminiu 25 litri model EMT1+1A25

Aparatul de muls EMT1+1A25 este alcatuit din 1 post si 1 bidon de aluminiu cu o capacitate de 20 litri. Are un motor de 0.75 CP si 1420 rotatii pe minut. Ca si nivel de productivitate, mulgatoarea este utila pentru mulgerea intre 8 si 10 vaci pe ora.